sanitair installatie BaarnWanneer u op het punt staat om uw badkamer te verbouwen kan de hulp van een loodgietersbedrijf wenselijk zijn. Dankzij de ervaring die wij hebben opgebouwd, kunnen we u meer vertellen over de mogelijkheden die u heeft. Denk hierbij niet alleen aan de verschillende soorten sanitair, maar ook aan de haalbaarheid van uw plannen. Het komt regelmatig voor dat mensen er tijdens de verbouwing van hun badkamer achter komen, dat de bedachte plannen niet haalbaar zijn. Het is erg lastig om de verbouwplannen in dat stadium nog aan te passen! Ook voor hulp bij de installatie van sanitair kunt u op onze loodgieters rekenen. Met jarenlange ervaring in het installeren van sanitair kunnen we u op een snelle en vakkundige wijze van dienst zijn.

Installatie van sanitair: verschillende soorten sanitair

Wij helpen u bij de installatie van verschillende soorten sanitair. Het maakt hierbij niet uit of het om het toilet gaat, om een nieuwe douche of om een bad. Door sanitair te laten installeren door ons loodgietersbedrijf is de kans op complicaties minimaal. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage die kan ontstaan als het sanitair niet op de juiste manier op de leidingen en afvoer aangesloten wordt. Naast hulp bij de installatie van sanitair kunnen we u ook van hulp voorzien bij het verwijderen van uw bestaande sanitair in de badkamer. Het kan behoorlijk lastig zijn om het bestaande sanitair los te koppelen, zonder leidingen of de afvoer te beschadigen.

Onderhoud aan sanitair uitvoeren

Nadat wij de installatie van het sanitair voor u hebben uitgevoerd, kunt u op onze hulp blijven rekenen. Zo wordt het sterk aangeraden om het sanitair eens per twee of drie jaar te controleren op lekkages of verstoppingen. Dit doen wij graag voor u!Door dergelijke complicaties tijdig aan te pakken is de kans op waterschade of een nare stank in huis minimaal.

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 loodgieter
  • Kwaliteit staat voorop!
  • Snelle service
  • Ervaren vakmannen