Weet u wat de gevolgen van een gaslek in huis kunnen zijn? Als gevolg van een gaslek kunt u vergiftigd raken. We spreken in dit geval van een koolmonoxidevergiftiging, dit kunt u voorkomen met een koolmonoxidemelder in huis. Heeft u door dat u vermoeider raakt, zonder dat u zich intensief inspant? Mogelijk is er in dat geval sprake van een gaslek in huis! Zet de ramen en deuren van uw woning open, zodat het gas weg kan vliegen. Zo kunt u een koolmonoxidevergiftiging in veel gevallen voorkomen. Dit is echter niet voldoende! U dient het gaslek ook permanent te verhelpen. Een gaslek verhelpen kunt u door de specialisten van ons loodgietersbedrijf laten doen. Wij hebben jarenlange ervaring in het oplossen van verschillende soorten gaslekkages in huis.

Gaslek verhelpen: hoe gaan we te werk?

Een gaslek verhelpen begint bij het opsporen van het gaslek binnen uw woning. Wij beschikken over verschillende hulpmiddelen die het achterhalen van de bron van een gaslek makkelijker maken. Vaak blijkt dit nauwelijks zelf te doen voor woningbezitters. Reden genoeg om hier een specialist voor in te schakelen. Wanneer de bron van het gaslek gevonden is, blijkt een gaslek verhelpen in veel gevallen relatief eenvoudig. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een kapotte gasleiding, het opnieuw aansluiten van de gasleiding, enzovoort.

Tip: laat de ruimtes met apparaten die gas gebruiken, zoals de cv-ketel, eens per twee of drie jaar preventief controleren.

Een gaslek in huis voorkomen

Gaslekkage BaarnBeter dan een gaslek verhelpen is uiteraard het voorkomen van gaslekkages in huis. Dit doet u door gasleidingen altijd door een erkende loodgieter aan te laten leggen. Zo is de kans op beschadigingen aan uw gasleidingen minimaal en wordt speling tussen twee leidingstukken voorkomen. Door die speling kan er namelijk gas uit de leidingen ontsnappen, met een gaslekkage tot gevolg.

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 loodgieter
  • Kwaliteit staat voorop!
  • Snelle service
  • Ervaren vakmannen