De cv-ketel is een van de meest essentiële elementen in uw woning. Vanuit de cv-ketel wordt warm water naar de radiatoren in uw ruimtes geleid. Op deze manier kan uw woning verwarmd worden op koude herfst- en winterdagen. Ook wordt er in de cv-ketel gezorgd voor het verwarmen van het water dat door uw kranen en douche stroomt. Reden genoeg om de kans op een cv-ketelstoring zo klein mogelijk te maken. Toch komt het regelmatig voor dat het uitvoeren van cv-ketelonderhoud vergeten wordt. In zo’n geval kan uw cv-ketel repareren in Baarn noodzakelijk zijn om de storing te verhelpen. Het is lastig om uw kapotte cv-ketel in Baarn zelf te repareren. Om die reden kan de hulp van onze loodgieters wenselijk zijn!

CV-ketel repareren in Baarn: hoe werkt dit?

Het komt vaak voor dat een kapotte cv-ketel veroorzaakt wordt door ernstige slijtage aan onderdelen van de cv-ketel. Om een kapotte cv-ketel te repareren zullen deze versleten onderdelen vervangen moeten worden. Onze loodgieters beschikken over de nodige ervaring om deze kapotte onderdelen voor u op te sporen. Vaak werkt de cv-ketel weer op het moment dat de onderdelen vervangen zijn. Ook zal de loodgieter de cv-ketel aan de binnenzijde reinigen. Zo wordt voorkomen dat grote hoeveelheden stof de werking van de cv-ketel belemmeren.

Tip: zoek de foutcode op de display van uw cv-ketel altijd eerst zelf op in de handleiding van uw apparaat. Soms is het resetten van de cv-ketel voldoende om de cv-ketelstoring op te lossen!

Preventief onderhoud aan de cv-ketel uitvoeren

CV-ketel monteur BaarnNaast het feit dat wij een cv-ketelreparatie voor u kunnen uitvoeren, kunnen we u ook helpen met cv-onderhoud. Door regelmatig cv-onderhoud te laten uitvoeren is uw cv-ketel repareren in Baarn veel minder snel noodzakelijk! Ook bij het uitvoeren van cv-ketelonderhoud lopen we de cv-ketel na op een beginnende slijtage aan onderdelen. Waar nodig worden deze onderdelen direct voor u vervangen.

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 loodgieter
  • Kwaliteit staat voorop!
  • Snelle service
  • Ervaren vakmannen